MEL MURIA PRESENTA LA NOVA GAMMA DE MELS ECOLÒGIQUES DE SABORS BIO MURIA, GUARDONADA AMB EL PREMI AL MILLOR PRODUCTE BIO DE BIOCULTURA BARCELONA 2016

La nova gamma Bio Muria ha competit amb més de 18.000 referències de productes ecològics en la 23a edició de BioCultura Barcelona 2016

Rafel Muria, president de l’empresa perellonenca Mel Muria, ha presentat aquest matí, a la seu de la Cambra de Comerç de Tortosa, la nova gamma de mels ecològiques de sabors Bio Muria, una extensa col·lecció de productes que inclou mel ecològica, mel de sabors i xarops i suplements alimentaris.

Segons Rafel Muria, “hem creat una gamma de productes apícoles ecològics d’altíssima qualitat, basats en la llarga tradició del saber fer i l’ofici dels nostres mestres apicultors artesans i en el talent i coneixement que aporten les sis generacions d’apicultors de la nostra família Muria”. Rafel Muria ha afegit que “per crear Bio Muria hem unit la tradició apícola familiar amb la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterrànies i la tecnologia més capdavantera”. El president de Mel Muria ha recordat l’eslògan que inspira Bio Muria: “l’amor: la natura; la passió: ser apicultor; i el nostre somni: un món ecològic”.

Bio Muria està composta de tres games de producte: mel ecològica, mel de sabors i xarops i suplements alimentaris.

Pel que fa a la mel ecològica es tracta d’una col·lecció de 11 varietats de mel: bruc, castanyer, bosc, mil flors, eucaliptus, muntanya, farigola, cap d’ase, taronger, acàcia, romaní. La col·lecció també compta amb pol·len natural.

La col·lecció de mel de sabors inclou diverses varietats de mel amb diferents sabors: bosc amb all negre; bosc amb llavors de cacau; mil flors amb canyella; mil flors amb cúrcuma; muntanya amb gingebre; muntanya amb pròpolis; romaní crua amb gelea reial; mil flors amb vainilla i pa d’abelles, mel de bosc amb pol·len fresc.

 

 

I la gama de productes xarops i suplements alimentaris inclou, entre altres, gelea reial per a nens, adults i 3ª edat, gelea reial fresca, pol·len fresc, extracte de pròpolis, els xarops Adulmur i Infamur, els esprais Oralmur amb pròpolis i Oralmur amb pròpolis i taronja, i les píndoles Defenmur, Estimur i Geliomur.

Les darreres setmanes, la nova gamma de mels ecològiques de sabors Bio Muria s’ha presentat a Expo Eco Salut 2016 (Madrid) i a Alimentària 2016(Barcelona) i aquest mes de maig ha estat guardonada amb el Premi al Millor Producte BIO en el marc de la 23a edició de la Fira de Productes Biològics i Consum Responsable BioCultura Barcelona 2016. Els premis Bio, atorgats per l’Associació Vida Sana, són els més importants del sector ecològic a casa nostra i també inclouen les categories de periodisme, personatge conscienciat i establiment.

En aquest sentit, la nova gamma de mels de sabors Bio Muria ha competit a la fira BioCultura Barcelona 2016 amb més de 18.000 referències de productes ecològics. A la fira, que aquest any ha batut rècords de participació, amb més de 700 expositors i 70.000 visitants, també han participat altres sectors com productes d’higiene i cosmètica ecològics, tèxtil orgànic, ecomaterials, mobles i decoració, energies renovables, teràpies i medicines complementàries naturals, estalvi energètic, ecologia, medi ambient i turisme rural, entre d’altres.

D’altra banda, cal recordar que a la finals de 2014, l’empresa Mel Muria va llançar artMuria: quatre varietats de mel de luxe (romaní, taronger, alta muntanya i bosc). Aquesta mel, d’excel·lent qualitat, que triplica els nivells de pol·len, es comercialitza en diversos formats i amb presentacions de luxe i es distribueix en països com França, Bèlgica, Holanda, Suïssa o el Regne Unit, entre altres.